Mladší žáci
so 11. 5. 2024
TJ Lokomotiva
4 : 1
3 : 1
Prachatice + Lhenice

Soutěž KP mladších žáků

Hřiště Loko ČB

18. kolo

Ve čtvrtém domácím jsme přivítali poslední tým tabulky - společenství Prachatice a Lhenice. Na hosty jsme vlítli od první minuty, zahrávali několik rohů... ujal se až ten čtvrtý, kdy Tomáš trefil hlavou nádherný centr od Kryštofa. Za šest minut bylo veseleji, Pavel na půlce vyslal do úniku Davida a ten kolem gólmana zvýšil na 2:0 pro nás. Pět minut před koncem poločasu obdobná situace, s chutí hrající Tomáš se zapojil do útoku a s přehledem obstřelil vybíhajícího gólmana, 3:0 (tolik branek jsme vstřelili za šest předchozích zápasů dohromady?!). Ihned po rozehrání nachytal prachatický útočník Matyáše, který stál na vápně a krásným lobem snížil na 3:1.

Ve druhém poločase jsme hostující k ničemu nepustili, naopak ve 49. minutě Petr zvýšil po důrazu ve vápně na 4:1 a utkání se dohrávalo. Připravili jsme si ještě několik gólovek (Pavel, David, Daniel, Petr snad 3x), ovšem bez úspěchu. Hosté měli pouze jednu šanci, tu Kuba však vyřešil.

Zasloužené vítězství, které mělo skončit větším rozdílem, než je konečný výsledek. Na hře byl znát návrat dvou marodů (Jirka a Kryštof). 

Příští kolo zajíždíme do Veselí.

 

branky

Krejčží T. 2x, Dang D., Jánek P.

 

sestava

Koller M., (Nájemník J.)- Exner J. - Bílek K., Krejčží T.- Hain M., Kasper T., Dang D., Fišer M. - Obermajer P. , střídali Novotný M., Pokorný D., Soukup D., Jodl J., Jánek P. 

Lokomotiva České Budějovice
Fotbalový oddíl
×