Mladší dorost
ne 5. 11. 2023
TJ Lokomotiva
2 : 3
TJ Jiskra Třeboň

Soutěž KP mladšího dorostu

Hřiště TL Lokomotiva / tráva

12. kolo

GÓLY A ASISTENCE sezóny 2023 - 2024

Novotný P. 7+1, Sedláček T. 8+2,  Dolejší M. 4+6, Skopík M. 5+2, Kofl J. 2+5, Boček P. 3+4, Pulkert J. 2+1, Fornbaum J. 1+3, Ouředník T. 4+1, Caletka F. 2+4, Fornbaum J. 1+3, Straka K. 0+2, Kocmich S. 0+1, Stolička J. 0+1, Vobr P. 0+1, Zábranský Z. 0+2, Levai O. 0+1, Skopík T. 1+1

 Lokomotiva  - Třeboň  2:3 (1:2)

neděle 5.11.2023

K poslednímu podzimnímu utkání na domácím hřišti zavítal soupeř, na kterého se nám nedaří. V letní přípravě jsme s Třeboní dvakrát jednoznačně prohráli a i dnes si odváží tři body. Od prvních minut bylo utkání vyrovnané. Hosté mají ve svém týmu tři až čtyři top hráče, kteří nám zatápěli svou rychlostí. Nedařilo se nám přerušovat třeboňské útočné výpady už v zárodku a tak jsme měli velké problémy. Špatně jsme se v obraně zajišťovali a dnes to nebyl nejlépe odehraný zápas do defenzivy. Přesto jsme si vypracovali dost vyložených šancí a asi z třetí se ujali vedení. Soupeř ale stačil do poločasu skóre otočit, když druhý gól vstřelil těsně před odchodem do šatny. Druhý poločas jsme začali náporem a hosty zatlačili. Po rohu jsme i poměrně brzy srovnali. Od čtyřicáté do šedesátépáté minuty byl náš nejlepší úsek utkání. Šancí na vstřelení branky jsme měli dostatek, bohužel jsme byli nepřesní v zakončení. Poslední slovo ale patřilo Třeboni, která vstřelila krásnou rozhodující branku z přímého kopu.  Škoda dnešního zaváhání, protože v případě výhry jsme se vyhoupli do čela tabulky.

góly a asist:

Caletka F. 1+0, Skopík T. 1+0, Zábranský Z. 0+1, Ouředník T. 0+1

 

sestava: Maček F. - Skopík T., Vobr P., Stolička J., Straka K. - Skopík M., Pulkert J., Boček P., Caletka F., Sedláček T. - Ouředník T.

st: Levai O., Kocmich S., Zábranský Z., Vojtíšek Š.

Lokomotiva České Budějovice
Fotbalový oddíl
×