Mladší žáci
so 4. 11. 2023
Hradiště
3 : 5
2 :1
TJ Lokomotiva

Soutěž KP mladších žáků

Hřiště Hradiště

1. kolo

K poslednímu podzimnímu utkání jsme zajížděli do Hradiště, ale díky rozmaru počasí se utkání odehrálo ve sportovním areálu Putimi. V prvních minutách se projevila zkušenost a vyspělost domácích, kdy se hned v 5. minutě ujali vedení. Nečekaně naše hráče domácí branka nakopla a začali bojovat. Odměnou jim byla vyrovnávací branka Kryštofa Bílka. Těsně před odchodem do šaten se po zbytečné ztrátě balónu domácí ujali opět vedení, 2:1.

Do druhého poločasu naší hráči vstoupili aktivně, byly vidět zajímavé akce, plnili své úkoly na hřišti a ve 41. minutě se o vyrovnávací branku postaral benjamínek týmu Matěj Hain. Vyrovnávací branka nakopla kluky natolik, že se usadili na půlce soupeře a mezi 56. - 61. minutou Kryštof Bílek otočil stav utkání v náš prospěch, 2:4.

Bohužel, ihned po rozehraní domácí využili nesoustředěnosti našich kluků a snížili na 3:4. Domácí se po vstřelené brance neustále tlačili do útoku, měli pár nebezpečných brejků, v mnoha situacích nám pomohl náš gólman a bohužel pro domácí i dvakrát praporek pomezního rozhodčího, který hraniční situace viděl zcela správně. Těsně před koncem Ondra Picek pečetil naše vítězství brankou na 5:3.

Výborný výkon podal pan rozhodčí Filip Frček, klobouk dolů.

 

branky

Bílek K. 3x, Hain M., Picek O. 

 

sestava

Nájemník J. - Koller M. - Fišer M., Obermajer P. - Dang D., Hain M., Picek O., Bílek K. - Jodl J., střídali Trpák J., Krejčží T., Jánek P.

Lokomotiva České Budějovice
Fotbalový oddíl
×