Mladší dorost
ne 8. 10. 2023
FK Prachatice + TJ Volary
2 : 0
TJ Lokomotiva

Soutěž KP mladšího dorostu

Hřiště Prachatice

8. kolo

GÓLY A ASISTENCE sezóny 2023 - 2024

Novotný P. 7+1, Sedláček T. 5+2,  Dolejší M. 4+5, Skopík M. 4+2, Kofl J. 2+5, Boček P. 2+4, Pulkert J. 2+1, Fornbaum J. 1+3, Ouředník T. 2+0, Caletka F. 1+1, Fornbaum J. 1+3, Straka K. 0+2, Kocmich S. 0+1, Stolička J. 0+1, Vobr P. 0+1, Zábranský Z. 0+1

 Prachatice - Lokomotiva   2:0 (2:0)

neděle 8.10.2023

V posledních zápasech nejsme úplně spokojeni s naší hrou a dnes jsme to potvrdili. Do utkání máme dlouhodobě špatné vstupy, nejsme koncentrovaní a dostatečně nahecovaní. Pokud je soupeř dobře fyzicky připraven, máme problémy. Dnes jsme byli v prvním poločasu u většiny soubojů druzí a odražené míče získávali domácí. Když už jsme měli náznak nějaké akce nebo přečíslení, tak to v pohodě vyřešili prachatičští obránci anebo odkopl brankář. Domácí branku jsme ani neohrozili. V druhé půli jsme se trochu zlepšili, ale k ideálu to bylo hodně daleko. Měli jsme optickou převahu, ze které jsme prakticky nic nevytěžili. Když už jsme se krkolomně dostali k brance, tak jsme buď akci přehráli a nebo zvolili špatné finální řešení. Příští víkend máme volno, tak máme dost času se dát do pořádku psychicky a kvalitně potrénovat. 

sestava: Maček F. - Skopík T., Kocmich S., Fornbaum J., Levai O. - Straka K., Pulkert J., Kofl J., Caletka F., Novotný P.,  - Skopík M.   

st:  Ouředník T., Vobr P., Dolejší M., Vojtíšek Š., Sedláček T., Stolička J., Boček P.

Lokomotiva České Budějovice
Fotbalový oddíl
×