Mladší žáci
so 7. 10. 2023
TJ Lokomotiva
3 : 7
1 : 4
Veselí na Lužnicí

Soutěž KP mladších žáků

Hřiště Loko ČB

8. kolo

V utkání proti veselské Lokotce jsem chtěli navázat na výkon z druhého poločasu v Prachaticích. Bohužel, opět nám utekl začátek zápasu, a v 8. minutě to bylo po rohovém kopu a 2 našich chybách ve středu hřiště (Tomáš) 0:3. Pokud by to bylo možné, vyžádali bychom si time out.

V 19. minutě se prosadil po samostatné akci Ondra a snížil na 1:3. V zápětí Mára zaspal v brance a bylo to 1:4. Další šance jsme neproměnili (Jirka, David, Ondra).

Do druhého poločasu jsme vlítli a David snížil na 2:4. Pak si vybral slabší chvilku náš druhý gólman (již poněkolikáté) a rázem to bylo 2:7. Těsně před koncem jsme snížili Kaspym po rohovém kopu na konečných 3:7.

Soupeř nebyl výrazně lepší, my jsme však zatím nenašli gólmanskou jedničku. Dostáváme velmi laciné góly, k tomu chybí kvalita v zakončení. Šance máme, ale neproměňujeme. Příští zápas jedeme do Milevska.

 

branky

Picek O., Dang D., Kasper T.

 

sestava

Novotný M. (Krejčží T.) - Koller M. - Fišer M., Obermajer P. - Dang D., Kasper T., Jodl J., Picek O. - Bílek K. , střídali Soukup D., Jánek P., Hain M., Trpák J., Pokorný D.

Lokomotiva České Budějovice
Fotbalový oddíl
×