Mladší dorost
čt 28. 9. 2023
TJ Lokomotiva
3 : 0
Meteor Tábor

Soutěž KP mladšího dorostu

Hřiště TL Lokomotiva / tráva

1. kolo

GÓLY A ASISTENCE sezóny 2023 - 2024

Novotný P. 6+1, Sedláček T. 5+2,  Dolejší M. 4+4, Skopík M. 4+2, Kofl J. 2+5, Boček P. 2+4, Pulkert J. 2+1, Fornbaum J. 1+3, Caletka F. 1+0, Fornbaum J. 1+3, Straka K. 0+2, Kocmich S. 0+1, Stolička J. 0+1,  Vobr P. 0+1 

 

 Lokomotiva  - Meteor Tábor 3:0 (2:0)

čtvrtek 28.9.2023

 

Další domácí utkání svedlo dohromady sousedy v tabulce. My po pěti zápasech deset bodů a Meteor po čtyřech zápasech bodů devět. Táborští mají hodně narostlé hráče a tak toho využívají. S kombinací si hlavu moc nelámou a snaží se o dlouhé míče. My jsme chtěli hrát po zemi a kombinovat. To se nám nedařilo a minimálně v prvním poločase jsme se přizpůsobili soupeři. K dlouhým balónům nemáme vhodné typy hráčů a byla to spíše kopaná bez myšlenky. Z minima šancí se nám podařilo do přestávky dvakrát skórovat, ale fotbal nebyl nic moc. Ve druhé půli se hra zlepšila. Soupeře jsme roztáhli a kombinačně se dostávali do tlaku. Bohužel nám vždy krůček ve finální fázi scházel. Hosté mají nejlepší obranu v soutěži a těžko jsme se dostávali do přečíslení a brankových příležitostí. Třech bodů si velice ceníme, ale už v neděli nás čeká domácí derby se Čtyrákem, tak snad se zase vrátíme k naší hře. 

 

Góly a asist.

Dolejší M. 1+1, Skopík M. 1+1, Pulkert J. 1+0, Kofl J. 0+1

 

sestava: Maček F. - Skopík T., Levai O., Stolička J., Kocmich S. -  Dolejší M., Boček P., Kofl J., Pulkert J., Sedláček T. - Skopík M.   

st: Straka K., Ouředník T., Zábranský Z., Vobr P., Novotný P.

Lokomotiva České Budějovice
Fotbalový oddíl
×