Mladší dorost
ne 24. 9. 2023
Vimperk + Volyně
4 : 3
TJ Lokomotiva

Soutěž KP mladšího dorostu

Hřiště Volyně

6. kolo

GÓLY A ASISTENCE sezóny 2023 - 2024

Boček P. 2+4, Sedláček T. 5+2, Novotný p. 6+1, Dolejší M. 3+3, Pulkert J. 1+1, Caletka F. 1+0, Skopík M. 3+1, Kocmich S. 0+1, Stolička J. 0+1, Fornbaum J. 1+3, Kofl J. 2+4, Vobr P. 0+1, Straka K. 0+2

Vimperk + Volyně  -  Lokomotiva  4:3 (2:3)

neděle 24.9.2023

Třetí kolo jsme hráli proti Vimperku, který hraje svá domácí utkání ve Volyni, se kterou mají společenství. Domácí zatím všechna svá utkání vyhráli a tak zápas sliboval vyrovnaný souboj. V úvodu to ale tak nevypadalo. My jsme byli do patnácté minuty tragičtí. Hrozný pohyb, nedodržování taktických pokynů, opouštění svých prostorů a malé sebevědomí. Proti tak kvalitnímu týmu to je sebevražda. Museli jsme reagovat střídáním, protože si někteří hráči mysleli, že se vimperští porazí sami. Už ve třinácté minutě jsme prohrávali o dvě branky a jen těžko naši hráči vymysleli přesnou nahrávku. Byli jsme pod obrovským tlakem. Přes polovinu hřiště jsme se dostávali sporadicky, ale postupem času se naše hra zlepšovala. Za druhou polovinu první půle musíme kluky pochválit. Hráli jsme skvěle a domácí jen těžko odolávali našemu místy až drtivému tlaku. Zlepšeným pohybem jsme nedali Vimperku šanci ke konstruktivní rozehrávce. Kluci se tlačili do koncovky a stříleli branky. Skóre jsme otočili a škoda, že se pískal poločas. 

I v druhé půli se hrál tempo fotbal. Hrálo se z jedné strany na druhou. Šance střídala šanci a vyhrát mohly obě mužstva. My jsme bohužel udělali dvě hrubé chyby a to rozhodlo o konečném výsledku(trochu i rozhodčí). Prohra je po našem výkonu krutá, utkání by slušela spíše remíza. Musíme si ale do budoucna uvědomit, že utkání netrvá šedesátpět, ale osmdesát minut. Dnes kluci ukázali obrovskou sílu. Vrátit se do tak špatně rozjetého zápasu proti tak kvalitnímu soupeři je paráda a ukazuje naši kvalitu.

Góly a asist.

Sedláček T. 2+1, Kofl J. 1+0, Boček P. 0+1, Straka K. 0+1

 

sestava: Zetocha J. - Skopík T., Levai O., Stolička J., Zábranský Z. - Vobr P., Dolejší M., Caletka F., Boček P.,  Novotný P. - Skopík M.   

st:  Kocmich S., Sedláček T., Kofl J.,Pulkert J.,Straka K., Ouředník T., Maček F.

Lokomotiva České Budějovice
Fotbalový oddíl
×