Mladší žáci
so 23. 9. 2023
TJ Lokomotiva
2 : 6
1 : 3
FK Dačice + TJ Nová Bystřice

Soutěž KP mladších žáků

Hřiště Loko ČB

6. kolo

Ve třetím domácím utkání jsme přivítali nováčka soutěže - společenství Dačic a Nové Bystřice. V zápase jsme se chtěli "rehabilitovat" za poslední utkání v Jindřichově Hradci. Herně to bylo podstatně lepší, výsledkově bohužel nikoliv.

Na soupeře jsme vlítli a hned v první minutě měl Ondra šanci, kterou neproměnil ... a pak se to s námi vezlo. Ve 3. minutě jsme nezachytili průnik hostujícího útočníka a bylo to 0:1. Za 10 minut bylo ještě hůře, náš brankář si neporadil s jednoduchou střelou, 0:2. Těsně před poločasem po rohu 0:3. My jsme si šance vytvářeli, ale štěstí nebylo na naší straně (2x břevno, 2x zásah gólmana, 1x vedle tyčky). Na konci poločasu jsme snížili Davidem na 1:3.

Druhý poločas byl jako přes kopírák, my hráli, soupeř nás trestal po našich opakovaných ztrátách ve středu hřiště. Konečný výsledek 2:6 pro hosty.

Nikdy to nedělám, ale musím se zastavit u výkonu pana rozhodčího (pravidla nevěděl, pomezní nechtěl, na všechno si vystačil sám). Pískal sebemenší kontakt, a když v 70. minutě zahraje hostující obránce takovou intenzitou (a to jich měl už několik za sebou), že náš nejmenší hráč musí kvůli tomu do nemocnice, není něco v pořádku. Udělal z utkání "bramboračku".

Soupeř lepší nebyl, akorát my nemáme "zabijáka", který by nás podržel, střelecky.

Příští týden jedeme do Prachatic.

 

branky

Dang D., Bílek K.

 

sestava

Krejčží T. - Koller M. - Fišer M., Bílek K. - Obermajer P., Kasper T., Vinický J., Picek O. - Dang D., střídali Novotný M., Jodl J., Trpák J., Jánek P.

Lokomotiva České Budějovice
Fotbalový oddíl
×