Mladší dorost
ne 10. 9. 2023
FC Písek B
1 : 1
TJ Lokomotiva

Soutěž KP mladšího dorostu

Hřiště Písek

4. kolo

GÓLY A ASISTENCE sezóny 2023 - 2024

Boček P. 2+2, Sedláček T. 2+1, Novotný p. 2+1, Dolejší M. 2+2, Pulkert J. 1+0, Caletka F. 1+0, Skopík M. 2+0, Kocmich S. 0+1, Stolička J. 0+1, Fornbaum J. 1+2, Kofl J. 1+2, Vobr P. 0+1, Straka K. 0+1

 

Písek - Lokomotiva  1:1 (1:0) penalty 4:2

neděle 10.9.2023

Do utkání jsme vstoupili ustrašeně a prvních deset minut jsme se nemohli chytit. Nefungovala nám obrana, v záloze jsme neudrželi balón a v soubojích měli navrch domácí. V desáté minutě korunovali písečtí svou převahu brankou. Po nedůrazu ve středu obrany se dostali ke gólové střele. Postupem času jsme se začali rozkoukávat, spadla z nás nervozita a hra se začala vyrovnávat. Do poločasu jsme si vytvořili dvě velké brankové přílržitosti, ale kluci zakončovali zbrkle. O poločasu jsme rozebrali chyby a kluky nabádali ještě k větší aktivitě. Oba týmy hrály důrazně a vytvořily si pár šancí. My jsme měli největší příležitost po penaltovém zákroku, když po úniku faulovali Johna, který ji v 63. min. s přehledem proměnil. Posledních patnáct minut mohly strhnout vítězství na svou stranu oba týmy, ale v koncovce byly nepřesní. O bodu navíc rozhodují v této soutěži pokutové kopy, které zvládli s přehledem písečtí.

góly + asistence

Kofl J. 1+1 penalty: proměnili - Kofl, Levai

                                  neproměnili - Straka, Boček

 

sestava: Zetocha J. - Skopík T., Vobr P., Stolička J., Straka K., - Dolejší M., Pulkert J., Boček P., Caletka F., Novotný P. - Skopík M.   

st: Levai O., Kofl J., Fornbaum J.,  Sedláček T., Zábranský Z.

Lokomotiva České Budějovice
Fotbalový oddíl
×