Mladší dorost
so 26. 8. 2023
Strakonice
1 : 6
TJ Lokomotiva

Soutěž KP mladšího dorostu

Hřiště Areál Na Sídlišti

2. kolo

GÓLY A ASISTENCE sezóny 2023 - 2024

Sedláček T. 2+1, Dolejší M. 1+1, Pulkert J. 1+0, Caletka F. 1+0, Skopík M. 1+0, Kocmich S. 0+1, Stolička J. 0+1, Fornbaum J. 0+1, Kofl J. 0+1

Strakonice - TJ LOKOMOTIVA 1:6 (1:1)
sobota 26.8.2023

První utkání nové sezóny se nám výsledkově povedlo, ale jednoznačné vítězství se nerodilo lehce. Zejména vstup do utkání a celý první poločas jsme hráli zakřiknutě a bojácně. Už v šesté minutě jsme lacino inkasovali. V soubojích jsme propadali a až na výjimky jsme nebyli schopni kloudné akce. Za zmínku stojí jen pěkná kombinace z dvacáté minuty, po které padl vyrovnávací gól.
I když jsme nehráli dobře, připadalo mi, že jsme se lépe pohybovali než domácí. To jsme taky začali potvrzovat po změně stran. Najednou z nás spadla nervozita. Kluci si začali věřit a druhá půle byla jasně v naší režii. Jeden útok střídal druhý. Strakoničtí nevěděli kudy kam. Nám se dařila kombinace, u všeho jsme byli dřív a vstřelili dalších pět branek. Po tragických výsledcích v přípravě(v pěti utkáních jsme ani jednou nevyhráli)jsme předvedli dobrých čtyřicet minut a zaslouženě vyhráli.

branky a asistence

Sedláček T. 2+1, Dolejší M. 1+1, Pulkert J. 1+0, Celetka F. 1+0, Skopík M. 1+0, Kocmich S. 0+1, Stolička J. 0+1, Fornbaum J. 0+1, Kofl J. 0+1

sestava: Zetocha J.- Skopík T., Vobr P., Stolička J., Zábranský Z.- Dolejší M., Pulkert J., Boček P., Caletka F., Sedláček T.- Skopík M.        st: Kocmich S., Straka K., Kofl J., Fornbaum J.

 

Lokomotiva České Budějovice
Fotbalový oddíl
×