Mladší žáci
so 3. 6. 2023
TJ Lokomotiva
1 : 3
1 : 1
Č.Krumlov

Soutěž KP mladších žáků

Hřiště Loko ČB

25. kolo

V předposledním domácím utkání jsme chtěli navázat na výkon z Hradiště. Kluci z Krumlova nám však nenechali sebevětší prostor pro kombinaci, a po úvodním desetiminutovém oťukávání udeřili, když Gery v brance nemá určitě čisté svědomí. Honza Benda za chvilku srovnal krásnou střelou z dálky. Klíčový okamžik se udál těsně před koncem poločasu, kdy Maty utekl hostům, nabídl Kaspymu tisíciprocentní šanci, kterou ovšem Tomáš "totálně zazdil". Dát branku, mohl se zápas odvíjet jinak.

Těsně po začátku druhého poločasu obrana nezachytila průnikovku do křídla, a hostující útočník s přehledem uklidil míč na zadní tyč. My jsme měli ještě jednu výraznější šanci, kdy opět Honza vystřelil na přední tyč a u hostů "zazvolnilo". Jinak jsme si žádnou výraznější gólovku nepřipravili, krumlovští nás svým důrazem a agresivitou k ničemu nepustili. Pět minut před koncem proměnili hosté svůj brejk a bylo rozhodnuto.

V dalším zápase zajíždíme už ve čtvrtek do Vimperka.

 

branky

Benda J. 

sestava

Geršl J. - Štifter P. - Ševčík Š., Švejda D. - Dang D., Hucek J., Herrmann T., Bystřický M. - Benda J., střídali Koller M., Kasper T., Soukup D., Vinický J., Bican A., Fišer M.

Lokomotiva České Budějovice
Fotbalový oddíl
×