Starší dorost
ne 16. 4. 2023
TJ Malše Roudné
0 : 2
TJ Lokomotiva

Soutěž ČDD U 19 A

Hřiště UMT Roudné

22. kolo

TJ Malše Roudné - TJ LOKOMOTIVA 0:2 (0:0)
neděle 16. 4. 2023

Derby nemá jasného favorita. Postavení v tabulce obou týmů nic neznamená. My jsme třetí a Roudné sedmé. První poločas byl spíše boj. Oba týmy nehrály v nejsilnějším složení a to na fotbalové kvalitě bylo znát. Plno nepřesných přihrávek, zbytečných ztrát a souboj za soubojem. Když už jsme se dostali do nějaké pološance, zvolili jsme špatné řešení a nebylo z toho nic. Domácí na tom byli stejně a tak se šlo do kabin smírně, i když jsme měli kopat v závěru penaltu. Tu ale pan Makovička přehlédl.
Druhá půle už byla o něčem jiném. Od začátku jsme se tlačili před domácí branku a dost jsme Roudnému zatápěli. Zahrávali jsme roh za rohem, ale bez gólového efektu. Když náš výkon gradoval, dostalo se Roudné do vápna a k údivu všech se kopala penalta. Na tuto variantu jsme se ale dobře připravili(Šámovi jsme řekli kam je Patrik Vařil kope) a Matěj ji vyrazil. Po tomto klíčovém okamžiku se hrálo nahoru, dolu. Po sérii rohů faulovali domácí Mácu a Prany se z pokutového puntíku nemýlil. To nás uklidnilo a utkání jsme kontrolovali. V závěru jsme po pěkné akci skóre navýšili a utkání zvládli za tři body. Pochválit musím i soupeře, který hrál s řadou mladších kluků a dokázal s námi držet krok po celé utkání.

góly a asist:
Pranevský E. 2+0, Trapl M. 0+1, Kántor R. 0+1

sestava:
Šmrha M. - Mrosko T., Gutwirth L., Klepsatel D., Hanetšlegr T. - Trapl M., Pranevský E.(89 min. Hajný P.), Pilný O.(69 min. Dudy D.), Šimek S., - Gondek T.(88 min. Sklář M.), Novák F.(69 min. Kántor R.)

Lokomotiva České Budějovice
Fotbalový oddíl
×