Starší žáci
st 3. 5. 2023
Mokré
4 : 5
2 : 2
TJ Lokomotiva

Soutěž Pohár OFS žáci

Hřiště Mokré

1. kolo

Semifinále Okresního fotbalového svazu jsme jeli sehrát do Mokrého, které vykazovalo v zimním turnaji na malé umělce poměrně slušné výkony. Zápas se sice hrál na trávě, ale bohužel pro nás na zkrácené variantě vápno/vápno s malými brankami. Tým byl oslaben především o nemocného kapitána Patrika Bočka, kterého v této pozici zastoupil Honza Stolička, dále pak o záložníka Fílu Klepsatela a také chyběli z posledních sestav i Séba Kocmich a Honza Doseděl. Naopak nastoupil po delší odmlce Mára Benda a z ročníku 2010 byl povolán Honza Benda. První poločas se nehrál vůbec hezký fotbal. Kluci nedokázali na skoro čtvercovém formátu hřiště využívat strany a tak byl zápas plný soubojů a faulů. Soupeř vstřelil sice první branku, ale naši kluci kontrovali na 1 : 2. Do poločasu bylo srovnáno především díky chybě našeho gólmana při střele z velké dálky. Druhý poločas se odehrával v mnohem lepším gardu, kluci začali více využívat strany hřiště a začalo to přinášet ovoce v podobě třech vstřelených branek (jedna z penalty), pak ale zápas opět skouzl do rytmu prvního poločasu a kluci polevili v pohybu na lajnách, čehož soupeř využil a výsledek korigoval na konečných 4 : 5, ale musíme přiznat, že v závěru nám ještě párkát zatrnulo. Za zmínku jistě stojí vyrovnaný a velmi sebevědomý výkon hlavního rozhodčího Tomáše Mroska.

Sestava: Strnad T., Klestil J., Stolička J., Fiala A., Hupka D., Turoň S., Hanzlík D., Skopík M., Štifter P., Skopík T., Benda M., Benda J.

Střelec: Matyáš Skopík (5x) 😱 

 

Finále poháru OFS sehrajeme již následující pondělí 8. 5. s Lišovem, ale pozor na hřišti v Temelíně od 10:00 hod, tak nás přijeďte podpořit!

Lokomotiva České Budějovice
Fotbalový oddíl
×