Starší dorost
ne 20. 11. 2022
SK SENCO Doubravka
2 : 2
1 : 0
TJ Lokomotiva

Soutěž ČDD U 19 A

Hřiště Senco Doubravka / UMT

14. kolo

Poslední utkání podzimní části se hrálo na promrzlé umělce v Plzni Doubravce. Domácí začali náporem a nám se hra moc nedařila. Než jsme se srovnali s jejich důrazem při presinku, tak jsme prohrávali. Naše obranná hra nepůsobila nejjistěji. Nedařila se nám konstruktivní rozehra a nové složení středních obránců vypadalo nervózně. Když k tomu připočtu velké množství laciných ztrát na stranách hřiště, tak jsme defakto domácí dostali do zápasu. A mohlo být ještě hůř. Po nesmyslném zákroku Šámi, kopala Doubravka penaltu. Ještě že střela domácímu hráči nesedla a kopnul ji prachbídně. Branku netrefil snad o pět metrů. Pak jsme přidali my a začali se tlačit do zakončení. Kopali jsme spoustu rohů a soupeře přikovali na jeho polovině. Obrana plzeňských odolávala i za přispění skvěle chytajícího brankáře.
Druhý poločas snesl z naší strany přísnější měřítko. Přestali jsme kazit jednoduché míče, dobře kombinovali a hnali se za vyrovnáním. Odněnou byly dvě branky a další velmi dobré příležitosti, které ale i se štěstím domácí zmařili. Obraz hry nenaznačoval nějaké velké drama v koncovce utkání, ale po několikáté hrubé chybě jsme inkasovali a ke spokojenosti Senca skončilo utkání remízou.

góly + asist.
Matuška O. 1+1, Hanetšlegr T. 0+1, Gondek T. 1+0

sestava:
Šmrha - Hanetšlegr T,(72 min. Sklář M.) Trapl M., Mrosko T, Klepsatel D. - Gutwirth L., Pilný O., Šimek S., Matuška O.(74 min. Dudy D.) - Gondek T., Zítek L.(66 min. Novák F.)

Lokomotiva České Budějovice
Fotbalový oddíl
×