Starší dorost
ne 9. 10. 2022
TJ Lokomotiva
3 : 0
1 : 0
TJ Jiskra Domažlice

Soutěž ČDD U 19 A

Hřiště TL Lokomotiva / tráva

10. kolo

S prvním poločasem jsme moc spokojeni nebyli. Sice jsme byli lepší, ale čekali jsme větší dominanci, lepší práci s míčem a i nasazení nebylo nejlepší. Nedařila se nám kombinace, měli jsme zbytečné ztráty a pozdě chodili do soubojů. Domažličtí měli velkou brankovou příležitost hned ze začátku zápasu, ale Šáma ji bravurně zlikvidoval. Pak se mi zdálo, že sice dobře hosté brání a mají chuť běhat, ale do koncovky se po celý zápas moc nedostávali. My nějaké šance měli. Největší byla penalta, kterou jsme neproměnili a v úplném závěru poločasu jsme udeřili.
Do druhé půle jsme vystřídali tři hráče, začali se více tlačit do koncovky. Lepší držení balónu, nabídka a i fotbalová kvalita rozhodla o hladkém průběhu poločasu. Po změně stran jsme hráli zkušeně a Domažlicím toho moc nedovolili.

góly + asist.

Pranevský E. 1+0, Tomandl J. 1+0, Matuška O. 1+0, Gondek T. 0+2, Hanetšlegr T. 0:1

sestava:

Šmrha - Hanetšlegr T., Turek J., Mrosko T, Klepsatel D.(46 min. Trapl M.) - Pilný O.(46 min.Pranevský E.), Gutwirth L., Šimek S., Zítek L.(46 min.Tomandl J.), Matuška O.(69 min. Dudy D.) - Gondek T.(69 min. Novák F.)

Lokomotiva České Budějovice
Fotbalový oddíl
×