Starší dorost
so 27. 8. 2022
SK Aritma Praha
2 : 9
0 : 8
TJ Lokomotiva

Soutěž ČDD U 19 A

Hřiště Aritma Praha / UMT

4. kolo

Utkání jsme začali velkým náporem. Už ve druhé minutě to bylo 0:1 a až do konce prvního poločasu jsme pravidelně navyšovali skóre. Hráli jsme s obrovskou chutí. Jedna pěkná akce střídala druhou. Domácí se nemohli chytit a těžko se dostávali přes polovinu hřiště. Tak si představuji, že budeme hrát ve všech zápasech.
Ale jak to tak bývá, o přestávce přišlo uspokojení a druhý poločas byla katastrofa. Aritma už neměla co ztratit a začali hrát jako by byl stav 0:0. Začali dojíždět a vyhrávat osobní souboje, sbírat druhé balóny a hlavně se zlepšili v pohybu. Prakticky ve všem nás předčili. Nám se nedařilo vůbec nic. Nikdo si nedržel svoje posty, tím se nám otvíraly prostory, ze kterých se dostával soupeř do přečíslení a brankových příležitostí. Za celý druhý poločas jsme nedokázali zareagovat a hru alespoň trochu zlepšit. Domácí vyhráli druhý poločas zcela zaslouženě a pro nás to snad bude varovný prst před těžkým losem, který nás v dalších třech utkání čeká.

góly + asist.

Matuška O. 4+2, Gondek T. 4+1, Tomandl J. 1+0, Šimek S. 0+2, Klepsatel D. 0+1, Sklář M. 0+1, Mrosko T. 0+1, Turek J. 0+1

sestava:

Šmrha - Sklář M. (58 min. Tomandl J.), Turek J., Mrosko T., Klepsatel D. - Pranevský E., Gutwirth L., Pilný O., Šimek S.(45 min. Dudy D.), Matuška O. - Gondek T.

Lokomotiva České Budějovice
Fotbalový oddíl
×