Starší dorost
so 13. 8. 2022
TJ Lokomotiva
7 : 2
2 : 1
FC Písek fotbal B

Soutěž ČDD U 19 A

Hřiště TL Lokomotiva / tráva

2. kolo

První poločas jsme nezačali dobře. Ve druhé minutě minimálně po třech zaváhání jsme prohrávali 1:0. To by asi nebyl takový problém, kdyby jsme byli v pohodě. Bohužel, špatně jsme se pohybovali, chodili do špatných prostorů a v soubojích byli až na vyjímky druzí. Nevím jestli se na nás projevila únava z náročného programu (za deset posledních dní třináct tréninků a tři zápasy), ale výkon nebyl dobrý. Hodně jsme museli kluky nabádat k větší aktivitě a do poločasu jsme skóre otočili.
V šatně jsme probrali situaci, promysleli taktiku, rozestavění a střídání a i se štěstím se vše otočilo k lepšímu výkonu. Hned po změně stran dal Tomandlík krásný gól nůžkama. Nás to nakoplo a přidali jsme na běhání a sebedůvěře. Hra se zlepšila i za přispění střídajících hráčů a do konce utkání jsme nepouštěli otěže zápasu ze svých rukou. Zaslouženě jsme utkání zvládli a nakonec porazili Písek velkým rozdílem.

góly + asist.

Pranevský E. 2+1, Tomandl J 2+0, Matuška O. 1+2, Klepsatel D. 1+0, Gutwirth L. 1+0, Šimek S. 0+2, Gondek T. 0+1

sestava:

Šmrha - Pranevský E., Turek J., Mrosko T., Klepsatel D. - Tomandl J.(58 min. Gutwirth L.), Pilný O.(68 min. Dudy D.), Šimek S., Matuška O. - Gondek T.(75 min. Kasper M.), Novák F.(46 min. Sklář M.)

Lokomotiva České Budějovice
Fotbalový oddíl
×