Starší dorost
st 10. 8. 2022
TJ Lokomotiva
2 : 1
1 : 1
FC Rokycany

Soutěž ČDD U 19 A

Hřiště TL Lokomotiva / tráva

1. kolo

Do utkání jsme vlétli velmi dobře a do desáté minuty si vytvořili tlak a brankové příležitosti. Jednu jsme proměnili po nacvičeném rohu. Poté nás začali přehrávat hosté, kteří hráli po celé utkání velmi dobře. V šestnácté minutě srovnali po naší hrubé chybě. Jejich tlak uťala až rozmíška několika hráčů ve 28. minutě. Za nesportovní chování vyhodil rozhodčí po jednom hráči na každé straně. Do konce poločasu se hrálo dost na hraně a ve vzduchu viselo další vyloučení.
Druhý poločas sliboval drama a to se i vyplnilo. Hrálo se ve vysokém tempu a na to, že to bylo první mistrovské utkání, se oba týmy prezentovaly slušným fotbalem. Nám se podařila opět standardka, po které tečoval hostující hráč míč do vlastní sítě. Do konce zápasu zbývalo ještě dost času a brankové příležitosti si vytvořily oba týmy. Žádný gól už nepadl a tak jsme si připsali skalp kvalitního soupeře.

góly + asist.

Tomandl J. 1+0, vlastní gól, Šimek S. 0+2,

sestava:

Šmrha - Sklář M. (46 min. Pranevský E.), Turek J., Gutwirth L.(46 min. Mrosko T.), Klepsatel D. - Tomandl J.(46 min, Hanetšlegr T.), Pilný O., Šimek S., Matuška O.(83 min. Dudy D.), - Gondek T.(82 min. Novák F.), Zítek L. 28 min. červená karta

Lokomotiva České Budějovice
Fotbalový oddíl
×