Mladší žáci
ne 21. 4. 2024
Třeboň
4 : 1
1 : 0
TJ Lokomotiva

Soutěž KP mladších žáků

Hřiště Břilice

15. kolo

Ve druhém venkovním utkání jsme zavítali do Břilic (soupeř Třeboň). Domácím jsme chtěli oplatit podzimní porážku. Zápas nám výsledkově nevyšel, herně to nebylo až tak špatné (hlavně druhý poločas). Opět jsme nebyli kompletní, i tak jsme sehráli vyrovnanou partii. V prvním poločase jsme inkasovali pouze jednu branku po opakované dorážce. My jsme své šance neproměnili. 

Do druhého poločasu jsme přeskládali sestavu, domácí na nás vlítli a Kuba v brance zneškodnil tři jasné gólovky. Pak jsme se do šancí dostali i my (2x Pavel, 1x David po samostatných únicích), ale bez gólového zakončení. V době největšího tlaku si vybrali slabší chvilku naši obránci a domácí zvýšili na 2:0. Marek stačil snížit po kombinační akci na 1:2. V posledních 5 minutách jsme inkasovali ještě 2 branky, když jsme šli do risku a otevřeli hru. Škoda, soupeř byl k poražení.

Příští kolo přivítáme kluky z Jindřichova Hradce.

 

branky

Fišer M.

 

sestava

Koller M. (druhý poločas Nájemník J.) - Obermajer P. - Krejčží T., Fišer M. - Hain M., Kasper T., Dang D., Jodl J.  - Novotný M., střídali Pokorný D., Soukup D.

Lokomotiva České Budějovice
Fotbalový oddíl
×